böööögfeber

Jävla skit asså, hade nästan 39 grader feber i måndags och igår. Så idag är jag tvungen att vara hemma för man måste ha en fucking feberfri dag som alla vuxna säger -.- får phsykfall på att sitta hemma, och jag hoppas fan att min hårförlängning kommer idag! Jag orkar snart inte sitta här inne längre, heh fast om jag går ut kanske det blir värre och jag kan knappt prata (a) men jag saknar ju sönder min snygging ;(<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej.

Jag började följa din blogg, vickannzz.blogg.se . För ett par år sen ( elr vad den nu hette ;d ), någon gång kanske våren elr sommaren 2009. Då var du lite av en söt fjortis tjej ( stlmässigt) med ljusblondt lång löshår. Jag hade knappt någon anning vem du var utan hamnade in på din blogg av en slump. Tror att det var så att du var medlem på någon sida och jag kom in på din profil osv.

Då verkade du lycklig iaf. Hade ett normalt liv och umgicks mest med den där tjejen Linn ?

Sedan så fortsatte jag följa dig på din blogg och de bloggarna du skaffade efter. Jag kunde se hur du förendrades desto äldre du blev ochså. Ditt liv blev allt mer och mer trassligt.

Du verkade ha så mycket shit i ditt liv.



Även fast jag inte knr dig och nog aldrig kommer träffa dig så har du en kanske lite udda betydelse för mig och jag hoppas att det kmr sluta bra för dig. Och att du är lycklig nu !

Många kramar.

2011-03-24 @ 14:14:42
Postat av: vickyliciouz.blogg.se

hej.

Så otroligt gulligt av dig,

heter vicctoria adolfsson på facebook så du kan adda mig där så kan vi snacka mer där. Konstigt det känns att du har följt mitt liv typ hehe, men fett gulligt av dig! kramis

2011-03-25 @ 10:20:46
URL: http://vickyliciouz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback